SKIVAKANTIES

Chalet Le Hameau des Marmottes met familiekamer en sauna – 12-14 personen
Chalet Le Hameau des Marmottes met familiekamer en sauna – 12-14 personen €345.00 Meer informatie

Le Hameau des Marmottes is een recent gebouwd chalet park direct aan de piste in Preyerand – Les Menuires. De skiliften van Tortellet en Le Bettex bevinden zich in de directe omgeving van de chalets en zijn skiënd bereikbaar. Het centrum van Les Menuires is gemakkelijk te bereiken m.b.v. de “Preyerand” personenlift (deze draait ook ‘s avonds). Verder rijdt de gratis skibus naar het centrum ook door de wijk heen (1 halte onderin de wijk en 1 bovenaan).
Het park bestaat uit 22 ruime, vrijstaande chalets en drie in chaletstijl gebouwde appartementsgebouwen met elk ca. 12 luxe appartementen. Bij voldoende sneeuw kun je terugskiën tot aan het chalet.
Deze luxe chalets zijn stijlvol gebouwd met gebruik van veel hout, hebben allen een groot balkon en beschikken over een Wi-Fi aansluiting (gratis). Ze zijn zeer verzorgd en sfeervol ingericht. Qua grootte zijn alle chalets in dit park gelijk, alleen de indeling kan onderling verschillen.
De blauwe “Bettex” piste loopt direct voor dit chalet langs. Skiën tot aan de voordeur is hiermee vrijwel het gehele seizoen gegarandeerd. Om ‘s morgens weg te komen loop je een klein stukje langs de piste omhoog (ca. 100 meter, vrij vlak) waarna je de gemakkelijke blauwe piste naar de Tortollet en Rocher Noir stoeltjesliften kunt nemen.

Bekijk de reis
© Copyright 2012 Skivakanties.nl