SKIVAKANTIES

Top 10 Skivakanties

val gardena

Krijg je weer de wintersportkriebels maar weet je niet zo goed welke vakantiebestemming je moet kiezen? Een goede keuze maken is best lastig, zeker als je met een gemengde groep gaat waarvan de leden verschillende belangstellingen en niveaus hebben.

Wat voor jou de beste bestemming is hangt een beetje af van je wensen. Is voor jou, naast ski├źn, de apr├Ęs-ski het allerbelangrijkste, dan ben je in Oostenrijk goed op je plaats. Kies voor een plaats in Tirol, zoals Kirchberg in hart van de Kitzb├╝heler Alpen. Wil je voor het eerst met de kinderen op wintersport, dan wil je een plaats waar ze skiklasjes hebben met Nederlandssprekende skileraren hebben zoals in Kirchberg, St. Anton en Flachau. Ben je nou een ervaren ski├źr dan kies je voor plaatsen met uitdagende afdalingen zoals Les Deux Alpes of Zermatt.

Wij hebben de bestemmingen geselecteerd die volgens ons, en vele anderen, tot de top tien behoren. De meeste van deze bestemmingen hebben voor elke vakantieganger wel wat te bieden en zijn daarom zo populair!

Skivakantie Top 10 bestemmingen

  1. Tirol
  2. St. Anton
  3. Haute Nendaz
  4. Val Gardena
  5. Flachau
  6. Kirchberg
  7. Zermatt
  8. Les Deux Alpes
  9. S├Âlden
  10. Zell am See
 
© Copyright 2012 Skivakanties.nl