SKIVAKANTIES

Appartement Fürstalm – 6-10 personen
Appartement Fürstalm – 6-10 personen €795.00 Meer informatie

De appartementen Fürstalm zijn rustig gelegen in Gerlos. De Isskogel-gondelbaan, die je direct middenin het skigebied van de Zillertal Arena brengt, vind je op ongeveer 3 km van het appartement. De halte van de gratis skibus is direct voor de deur van appartement Fürstalm.

Het levendige centrum van Gerlos met een ruim aanbod van verschillende winkels, bars, discotheken en restaurants is gelegen op 1500 meter. Après-ski is hier volop, Gerlos wordt zelfs de après-ski hoofdstad van Oostenrijk genoemd! Vanuit het centrum rijdt er een bus tot in de kleine uurtjes (tot ca. eind maart), waardoor je tot laat kunt genieten van de gezelligheid van Gerlos. Mocht je liever in de buurt blijven, op 400 meter vind je het eerste café-restaurant.

Het kleinschalige appartementengebouw Fürstalm bestaat uit totaal 8 appartementen en bevindt zich aan de rand van de wijk Gmünd. De appartementen zijn allemaal praktisch en comfortabel ingericht. In het gebouw zijn verder een skiberging met skischoenendroger en een wasmachine en droger (tegen betaling). Broodjesservice is mogelijk. Naast het appartement zijn parkeerplaatsen.

Bekijk de reis
© Copyright 2012 Skivakanties.nl