SKIVAKANTIES

Chalet-appartement David – 7-9 personen
Chalet-appartement David – 7-9 personen €1245.00 Meer informatie

Direct aan de dalafdaling en boven het centrum van Sölden ligt chalet David. Via deze blauwe en rode piste kom je bij de Gaislachkoglbahn, deze hypermoderne cabinelift biedt toegang tot het skigebied van de Gaislachkogl en is verbonden met Hochsölden. Het gebied van Hochsölden is tevens te bereiken met de Giggijochbahn, op ca. 2,7 km afstand van het chalet ligt. De skibushalte ligt op op 1,3 km afstand van chalet David.
Het ruime chalet-appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van chalet David en is geschikt voor maximaal negen personen. Het chalet is o.a. voorzien van een skiberging met een skischoenendroger en een groot terras.
In het levendige centrum van Sölden, te vinden op ca. 1,8 km afstand van het chalet, zijn vele bars en disco’s voor een gezellige avondje àpres-ski te vinden. Ook zijn er in Sölden diverse wellness faciliteiten om even te ontspannen. Er is een sauna, thermaalbad, solarium en de mogelijkheid voor een massage. Verder is er een fitnesscentrum, tennisbaan en openbaar zwembad te vinden.

Bekijk de reis
© Copyright 2012 Skivakanties.nl