SKIVAKANTIES

Chalet-appartement Résidence Cianfuran zondag t/m zondag – 4-6 personen
Chalet-appartement Résidence Cianfuran zondag t/m zondag – 4-6 personen €740.00 Meer informatie

Appartementencomplex Cianfuran is gelegen in het pittoreske dorpje Bardonecchia, op 1700 meter hoogte op de Jafferau berg. De 31 appartementen zijn recentelijk vernieuwd en met smaak ingericht en passen geheel in de plaatselijke architectuur. Er is een receptie aanwezig waar je de nodige informatie over het dorp en de omgeving kunt krijgen.

Het centrum van Bardonecchia is gemakkelijk met de auto te bereiken (3000 meter) en de skiliften zijn ook in de directe omgeving (3500 meter). Je wordt met een privé-bus van de residence eenvoudig naar het centrum en de skiliften gebracht. Deze bus rijdt gratis 2x in de morgen en weer 2x in de middag. In de avond is het ook mogelijk met dit busje naar het centrum gebracht te worden, hiervoor wordt wel een kleine vergoeding gevraagd.

Je kunt gebruik maken (tegen betaling) van het zwembad, de sauna, het bubbelbad, de fitnesszaal van hotel Jafferau wat op 3000 meter afstand ligt. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de parkeergarage onder de appartementen die per lift bereikbaar is.

Bekijk de reis
© Copyright 2012 Skivakanties.nl