SKIVAKANTIES

Chalet Petit Châtel – 8-10 personen
Chalet Petit Châtel – 8-10 personen €1290.00 Meer informatie

Chalet Petit Châtel is gebouwd in het jaar 1789, en combineert authentieke klasse met hedendaags comfort. Het chalet is gebouwd met veel gebruik van natuursteen, en is in de afgelopen jaren compleet gerenoveerd, met veel oog voor detail.
Op een afstand van zo’n 600 meter vind je de “Barbossine” stoeltjeslift. Met deze skiliften ben je verbonden met de pistes van de Zwitserse plaatsen “Morgins” en “Torgon”. De lift brengt je dus een flink eind het grote Les Portes du Soleil skigebied in, tot op een hoogte van zeker 1900 meter.
Het sfeervolle centrum van Châtel ligt op circa 1,5 kilometer. Dit centrum beschikt over allerlei voorzieningen, zoals winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, een ijsbaan en wellnessfaciliteiten. Ook voor skischolen en kinderopvang kun je in het dorp terecht. Er is een gratis skibus die onder andere naar dit centrum en de Linga-cabinelift rijdt. De halte voor deze skibus is op een afstand van ongeveer 300 meter.
Bij goede sneeuwcondities is het mogelijk om off-piste terug naar het chalet te skiën. Er zijn vier gratis privé-parkeerplaatsen bij het chalet.

Bekijk de reis
© Copyright 2012 Skivakanties.nl