SKIVAKANTIES

Chalet Zoller inclusief catering – 16-18 personen

Chalet Zoller inclusief catering – 16-18 personen

- Sankt Anton am Arlberg, Oostenrijk
Chalet Zoller inclusief catering – 16-18 personen €6960.00 Meer informatie

Chalet Zoller is een ruim en aantrekkelijk chalet in het centrum van het rustige dorpje Sankt Jakob. In dit dorpje kun je genieten van een rustige vakantie, terwijl het gezellig drukke Sankt Anton op een afstand van zo’n 2 kilometer is. De après-ski van Sankt Anton is in Oostenrijk en zelfs ver daarbuiten bekend! Je kunt ook in Sankt Anton terecht voor faciliteiten als winkels en restaurants.

De “Nasserein” cabinelift is op een afstand van ongeveer 2 kilometer van het chalet gelegen. Je kunt hier gemakkelijk komen met de gratis skibus, de halte van deze bus stopt voor de deur van chalet Zoller. Met deze cabinelift word je de berg “Gampen” op gebracht. Op deze berg heb je een aantal blauwe, rode en zwarte pistes. Zowel beginnende als gevorderde skiërs komen hier aan hun trekken.
Vlakbij de “Nasserein” cabinelift vind je ook de “Galzig” cabinelift. Met deze cabinelift beklim je de “Galzigberg”, en ook hier vind pistes voor wintersporters van ieder skiniveau.

Na een dag lang skiën kun je heerlijk bijkomen in de sauna van het chalet, of kun je blijven hangen in Sankt Anton en tot diep in de nacht doorgaan met de après-ski.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het chalet.

Bekijk de reis
© Copyright 2012 Skivakanties.nl